Mange kilometer weekend

Jeg har haft en begivenhedsrig weekend; jeg har været i Randers regnskov, besøgt Voergaard slot, besøgt min moster og hendes nye kattekillinger, Zorro og Tornado, en kort tur i Aalborg, gået tur i Løkken, set Hirtshals fyr, været til bryllup og besøgt Grenen.

Tornado leger

Så alt i alt en dejlig weekend, og den blev ekstra god af, at jeg på turen også fandt ud af, at der endelig er blevet udskrevet valg! Jeg blev dog en kende valgdepressiv, da jeg kom hjem igen og så, at jeg åbenbart bor i et DF-område!! Det er ikke just opløftede at skulle se på en storsmilende DF’er indtil 15. september! I forvejen får jeg det fysisk dårligt af at se på deres kæmpestore plakater, der giver mig associationer til nazipropaganda. Hvilket minder mig om en oplevelse i Randers regnskov. Jeg er jo ikke så vild med komodovaraner, og de er i regnskoven ved at lave klar til en ny udstilling, og i den anledning var der hængt en plakat op af en komodovaran, som straks satte mig i alarmberedskab, hvilket resulterede i, at jeg hoppede ti meter op i luften, da der kom en halv meter høj dreng løbende rundt om et hjørne! Hjertet i halsen og det hele! Nå, men det er ca. det samme med DF-plakater.. Derudover var besøget i Randers regnskov udmærket. Den er bestemt et besøg værd, selvom man som mig ikke er udpræget begjestret for slanger og andet kryb. De har nemlig en aardvark!! Eller rettere har de to, og det er simpelthen et fantastisk dyr! Jeg havde aldrig hørt om aardvarker før, men det er nu blevet mit nye ynglingsdyr, for de er da nok for kære i deres særhed 🙂 Gris møder myresluger og får kaninører – sødt, sødt, sødt!

Baby-aardvark!

Derefter gik turen mod Dronninglund, hvor vi kom en tur forbi Dorf Mølle (det er helt ok, hvis I ikke har hørt om Dorf mølle; den er ude midt i ingenting), som er en meget fin lille mølle, på vejen til Voergaard slot, hvor vi fik en rundvisning. Det var utroligt interessant, og der er mange rigtigt fine ting, især hvis man er en smule frankofil, så hvis man er på de kanter, bør man lige unde sig selv et besøg der!

Eftermiddag og aftenen blev brugt hos min moster, hendes hund og de to nye kattekillinger, hun lige har fået. De er et par søde små bøller fuld af charme, selvtillid og lækker pels, så hunden har det hårdt for tiden!

Senere kørte vi til Aalborg for at hente min hårdtarbejdende veninde, der gav os husly i Hjørring.

Lørdag formiddag tog vi en tur til Løkken, hvor vi fik en lækker frokostbuffet på restaurant Søborg, som var virkeligt god! Den tyske schlagermusik der ledsagede maden, kunne de dog godt arbejde med!

Derefter gik turen tilbage til Hjørring, og vi fik skiftet tøj, så vi kunne komme til bryllup. Mellem vielsen og festen om aftenen havde vi planlagt at tage på Nordsø Museet (som nu hedder Oceanarium, ja ja), men vi syntes, det var lidt for dyrt, så i stedet kiggede vi på fyret og havnen.

Næste dag tog vi til Skagen, hvor vi gik ud til Grenen og efter den friske gåtur, nød vi frokost i byen, inden turen gik til Sjælland igen.

1 tanke om “Mange kilometer weekend”

  1. Pingback: Randers Regnskov – Vendelia Travels

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.