BRIIIITNEYYYYYYYY!

Så fik jeg “indløst” endnu en af mine fødselsdagsgaver, nemlig Britney-koncerten i Malmö Arena, juhu!

Dagen begyndte med en skodvagt på mit arbejde – den slags sker jo (dog var den ikke helt spildt, da jeg fik anledning til at bruge udtrykket “fra Herodes til Pilatus” 😉 )- men heldigvis kunne jeg gå kl. 14.15, hvor jeg så mødtes med min kæreste og tog toget til Malmø. Vi gik en dejlig tur i byen og spiste skøn mad på Mando. Min kæreste fik deres plankebøf, mens jeg sprang på pebberbøffen. Mums! Og så er der, som altid i Sverige, høflig og hurtigt betjening 🙂

Derefter gik turen til Hyllie st. Huha det er simpelthen smart! Det kan bare ikke være nemmere at komme til Malmö Arena! For syv søren, de har fat i den lange ende ift. Parken! Efter ganske kort tid i kø kom vi ind og fandt vores pladser. Først opvarmede Eric Amarillo, som jeg egentligt ikke kendte på forhånd, men han var virkeligt fed! Totalt antiklimatisk gik der så en halv time endnu det næste opvarmningsband gik på, som så var Destinee & Paris. Ja, jo, jeg ved nærmest ikke, hvad jeg skal sige. Imponeret var jeg ikke! Eller jo, nok over hvordan i hede hule de er blevet valgt til at opvarme for Britney. De var jo tæt på at være voldsomt til grin. Hele salen var helt stille, mens de var på, fordi vi havde åben mund over, hvad der dog foregik på scenen! De to meget blonde tøsebørn kom ind på scenen, så peps at der nærmest kun kan være stoffer indblandet iklædt hvad, der må være hjemmesyede kostymer i psykedelisk lyrex, der ledte mine tanker hen på noget 80’er punk gået helt helt galt. Derefter gik de igang med at “synge” og udføre en eller anden fuldstændig håbløs koreografi, der muligvis ville være fin, hvis den var udført af et par folkeskolepiger på 8 år, men ikke af såkaldte professionelle.. Nå, men opvarmet blev man ikke ligefrem. Men vi fik da også endnu en halv time til at diskutere det show, vi lige havde været vidne til, inden Britney ankom på scenen.

Jeg havde læst anmeldelserne af Britneys koncert i Herning, selvom jeg egentligt havde tænkt, at jeg ikke ville, fordi anmelderne altid skal være så forfærdeligt negative, fordi de hellere vil have en eller anden hippie med en guitar til at stille deres feinsmeckerbehov. Og jeg fik da også ret i min formodning, og de var som altid utroligt negative: hun var energiforladt, kom ikke ud over scenekanten og sad dovent på en elektrisk stol, papkasser, en chaiselong og en motorcykel, og havde lavet et forfærdeligt remix af Toxic, samt lipsyncede det hele. Jeg regnede stærkt med, at hun ville gøre det groft til skamme, men et stykke inde i første del begyndte jeg at blive bange for, om anmelderne fik ret. Det hele virkede ret rodet og ufærdigt. Der var dansere kaotisk fordelt på hele scenen, og det hang ikke rigtigt sammen, og 3, som ellers er en af mine ynglingssange, blev remixet til at være ret kedelig.

Men så kom anden del! Jeg ved ikke, om det forholder sig sådan, men det virkede som om Britney lige havde fået et skud selvtillid, for lige pludseligt strålede hun meget mere på scenen, og folk kom op at køre! Sceneshowet kom til at hænge sammen og virkede ikke kaotisk og tilfældigt. Hun havde et megafedt remix af Boys, som lige fik et skud arabisk tekno (ja det lyder underligt, men det var så fedt) og hun lavede en rockudgave af …Baby one more time. Yay! Hun sluttede af med I wanna go, hvor salen simpelthen kogte. Alle hujede, klappede og stampede i gulvet for at kalde hende frem igen, hvor vi så fik den remixede udgave af Toxic, som jeg personligt godt kunne lide, og det lod til, at resten af salen var enige med mig, for temperaturen faldt ikke den mindste smule. Da hun så satte ind med den store finale, der var Till the world ends var folk så meget oppe at køre, at de ikke ville gå ud af salen, før lyset blev tændt!

Så det kan bestemt ikke være det, de oplevede i Herning, for hun var bestemt ikke energiforladt. Og så lige for at rette den kære anmelder, så var det ikke papkasser, hun sad på, det var højtalere, og hun sad ikke, men kravlede rundt. Desuden var der ikke særligt meget lipsync, for hun sang forkert op til flere gange – altså på den helt ok måde! Så jeg havde en fantastisk oplevelse og elsker forsat Britney!

Dog har jeg lyst til at fyre hendes stylist/kostumier. Hun er jo rigtigt smuk, men for søren hvor gør hendes kostumer ikke noget for at fremhæve det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.