Nemme postkort

Click to read this post in English

Et lille tip, hvis du er på en kort tur og ikke vil bruge tid på at finde et postkort, eller hvis du bare gerne vil sende et utraditionelt og personligt portkort – en postkort app til din telefon!

Post Danmark har lanceret Postkortet App’en, som findes til iPhone, Android og Windows Phone. Det er nemt og fungerer.

Jeg har også prøvet Popcarte, som findes til både iPhone og Android. Det koster 1,99 dollars at få printet og sendt dit kort til et hvilket som helst sted i verden, hvilket er lidt over 12 kr. pt, så også en ganske fornuftig pris. Hvis internettet er sløvt, hvor du befinder dig, kan det være en fordel at have sat penge ind på din popcarte-konto på forhånd, da transaktionen godt kan tage lidt lang tid.

Postkort

For begge apps gælder, at du tager et billede med din telefon, vælger det i app’en og kan redigere i det. Herefter skriver du din besked og indtaster navn og adresse på modtageren og vupti, ca. 3-4 dage senere har de dit personlige postkort.

1 tanke om “Nemme postkort”

  1. Pingback: Postcards | Vendelia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.