Tip til rejseforberedelse

Click to read this post in English

Jeg er et par gange blevet slemt skuffet, når jeg kom til mit hotel, som havde 4 stjerner, men i et andet land kun kunnet have opnået 2, og var anderledes beskrevet på hotellets hjemmeside.

Jeg er derfor gået over til altid at se på hotellets anmeldelser og bedømmelser på Tripadvisor. Her kan folk, der har boet på hotellet skrive, hvordan deres ophold var, og der er derfor ikke pyntet på sandheden for at sælge værelser.

En anden ting, som jeg synes Tripadvisor fungerer rigtigt godt til, er at finde gode spisesteder. Jeg vil helst spise steder med gode råvarer og lokal mad, når jeg er ude at rejse, og undgå at havne på en turistfælde af en restaurant med dyr og dårlig mad. Det kræver lige en smule research, men jeg kigger som regel inden afrejse og skriver adresser ned på steder, jeg synes lyder interessante, så vi kan planlægge at komme forbi dem, når vi er på stedet.  Hvis vi fx ved at vi en dag vil besøge et bestemt museum, så ser jeg, om nogle af de udvalgte restauranter ligger i nærheden, og så spiser vi der den dag.

Tips til bl.a. hvor man får gode drinks
Tips til bl.a. hvor man får gode drinks

Jeg sørger selvfølgelig for at give mit besyv med på Tripadvisor. Se mine anmeldelser her.

1 tanke om “Tip til rejseforberedelse”

  1. Pingback: Preparing for a trip | Vendelia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.