Gratis rejsebøger

Read this post in English

Årets sidste planlagte rejse er jo netop overstået, og jeg har heller ikke flere oppe i ærmet, hvilket altid gør mig ærgerlig, men nu har jeg fundet noget godt at få tiden til at gå med, mens jeg venter: gratis rejsebøger!

På stigalbeck.com kan man nemlig få gratis rejsebøger fra Stig Albecks egen serie “Vi tager til…”. Jeg kendte ikke serien før, men kan konstatere, at de er fine korte bøger, der gennemgår alle de vigtige seværdigheder kort og præcist, krydret med billeder og kort. Jeg ville nok foretrække at tage Politikkens Visuelle Guide eller Lonely Planet med på selve turen, men som inspiration hjemmefra er det ganske glimrende.

rejseguide

Engelske rejsebøger kan hentes hos Arrivalguides. De kører efter samme princip som de danske, nemlig kort og præcist, så de er gode til inspiration.

3 tanker om “Gratis rejsebøger”

  1. Pingback: Travel Guides | Vendelia

  2. Pingback: En rejseguide til børn og barnlige sjæle – Vendelia

  3. Pingback: Hvordan jeg forbereder en tur – Vendelia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.