Billige souvenirs, der ikke fylder

Read this post in English

Souvenirs, der er traditionelle fra de lande, man har besøgt, kan hurtigt komme til at fylde og samle støv.

De er sjove, mens man køber dem, men når man kommer hjem, kan de blive den store samling, man bare går og flytter rundt på. Jeg har gennem flere år ikke købt traditionelle souvenirs i form af figurer, og hvad der nu ellers er, men mere tøj, tilbehør og des lige, men den slags slider man jo op. Min løsning har derfor været at købe en magnet til køleskabet fra hver af mine rejser. Bagpå magneten skriver jeg årstal for rejsen, så jeg kan huske det, og så bliver de ellers placeret på køleskabet.

Køleskab
Mit køleskab

Det liver op i køkkenet, og så kan jeg stå der og mindes rejserne, mens jeg hælder mælk på mine havregryn om morgenen. Det er desuden nogle af de allerbilligste souvenirs, så der er råd til en ekstra dessert på turen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.