Ønskeliste

Hvis tid og penge ikke var et problem, ville jeg sjældent være hjemme. Sådan ser virkeligheden desværre ikke ud, men derfor må man jo gerne drømme, og de drømme bliver da også ofte taget med i overvejelserne, når der så er tid og penge til en rejse. Her er hvordan min liste ser ud for tiden.

Jeg håber, det kan tjene til inspiration (listen er i tilfældig rækkefølge):

pedes belli

1) Lissabon. Her drømmer jeg om en dejlig storbyferie, hvor der skal ses på arkitektur, besøges museer og spises god mad. Lissabon har været på min liste længe, men der er altid dukket noget andet op.

2) Venedig. Jeg drømmer om Venedig af åbenlyse grunde, og det er også bare for dårligt, at jeg aldrig har været her!

3) Montenegro med en smuttur til Split i Kroatien. Jeg forestiller mig en ferie, der kombinerer vand, sol og kultur. Der er flere firmaer der tilbyder busture fra steder i Montenegro til Split, hvor jeg gerne vil se Kejser Diocletians palads, som udgør en stor del af byen.

4) Arles og Nîmes. Arles er grundlagt af Cæsar og har mange romerske bygningsværker, der er værd at se. Derudover kan man også følge i Vincent van Goghs fodspor. Nîmes ligger ca. 32 km fra Arles og er endnu en gammel romersk by. Her vil jeg især gerne se Maison Carrée, et meget velbevaret romersk tempel, der har været udsat for lidt af hvert, men i dag bruges til at huse udstillinger.

5) Australien. Jeg drømmer om en rundrejse i Australien for at opleve alt, hvad landet har at byde på. Og så vil jeg mægtigt gerne fejre jul down under!

Læs om min tidligere tur til Kroatien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.