Tips til Airbnb

Her får du tips til at bruge Airbnb, samt en rabatkode til din første booking med Airbnb.

Airbnb er et rigtigt godt koncept til både at bo billigere og ikke mindst til at bo med de lokale. Det er en rigtig god måde at få en hel unik rejseoplevelse på. De gange jeg har benyttet det, har jeg talt en del med mine søde værter og fået en masse gode anbefalinger til både seværdigheder og lokale spisesteder.

Lokale kan leje et værelse ud, hele deres hus/lejlighed eller blot en luftmadras i stuen. Prisen varierer alt efter beliggenhed og ikke mindst om det er en luftmadras eller et helt hus, der er tale om.

Steve
I San Fracisco fik vi en luftmadras i stuen

Tips til booking
Først og fremmest kan du søge rundt på siden uden at oprette en bruger. Her kan du se de forskellige ledige boliger for den by og periode, du søger. Du kan indskrænke søgningen ved at vælge “hele stedet”, “privat værelse” eller “delt værelse”.
Husk at læse anmeldelser, inden du booker. Det gælder i øvrigt også ved hoteller. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser ved ankomsten.

Airbnb

Tjek også værten ved at se profilen: Er den verificeret? Hvordan er svarprocenten? Hvordan er omtaler af værten?

Hotei
Nogle værter har dyr. Se det i omtalen.

Når du føler dig tryg ved at booke, kan du oprette en profil ved at bruge dette link til at få 166 kr i rabat ved din første booking (Jeg får også en bonus, så tusind tak, hvis du benytter det :)). Hvis du er medlem af Coop, får du desuden også point ved dem. Kontakt derefter din vært ved at fortælle lidt om dig selv, hvorfor du er interesseret i at bo der, og hvorfor du skal til byen. Du bor privat, så det er også rart for værten at vide lidt om, hvem du er.

Hjemme igen
Efter dit ophold vil Airbnb bede dig om at anmelde dit ophold. Det er et spørgeskema med enkelte fritekstfelter, så det er nemt at gøre, og det hjælper andre rejsende.

Jeg kan kun anbefale Airbnb, da det er nemt at bruge og giver unikke rejseoplevelser!

Se mine tips til billigere rejser og destinationer til venindeferier.

5 tanker om “Tips til Airbnb”

  1. Pingback: Tips til Los Angeles | Vendelia

  2. Pingback: Tips til San Francisco | Vendelia

  3. Pingback: Californien rundt | Vendelia

  4. Pingback: Hvorfor vælge Bed and Breakfast – Vendelia

  5. Pingback: Prissammenligning på hoteller – Vendelia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.