Spisesteder i Køge

Køge er en hyggelig by at besøge, og her er mine anbefalinger, hvis sulten melder sig, mens man er i byen.

Cafémad
Café Vivaldi: Lækker cafémad og hyggelig beliggenhed på Torvet. Man kan sidde ude, når vejret tillader det. Betjeningen er af svingende kvalitet. Deres brunch og bøffer kan anbefales.

Vivaldi
Café Vivaldi

Café Vanilla: Typisk cafémad og et stort udvalg af gode kager. Sød og venlig betjening, men her kan være mange mennesker. Prisen er i den høje ende, men caféen er også centralt placeret ved siden af biografen.

Til den søde tand
Café Hammershus: En forlængelse af den populære bager midt i Køge. Hyggeligt, charmerende og lækkert!

CafeHammershus
Kaffekælderen: Lækker kaffe og kage i historiske omgivelser ved Køge Å. Det gamle skæve hus er absolut charmerende.

Kaffekælder1
Det charmerende hus med Kaffekælderen

Café T: Sød og hyggelig café bagved kirken med et udvalg af kager.

CaféT1
Café T

Traditionel dansk mad
Skipperkroen: Den nærmest kitschet indrettede kro ved havnen serverer traditionel dansk kromad. Bygningen er et tidligere toldhus fra 1632 og har siden 1766 været restauration. Der er lokal bryg fra Braustein på fad. Det er udmærket til prisen. Bemærk litografiet lavet af Dronning Margrethe i restauranten, og nyd krostemningen i krostuen.

Skipperkroen
Skipperkroen

Sushi
Azuma: Et af de beste sushisteder i Køge, og den absolut bedste running sushi jeg har prøvet i Danmark. Altid sød og venlig betjening og dejlig stemning. Der er frokosttilbud.

Azuma1
Azuma

Yummy Sushi: Mit andet favoritsted at spise sushi i Køge. Der er meget få siddepladser, men de fleste henter kun her, så det er aldrig et problem. Lækker kvalitetssushi og uventede kombinationer. Rispapirsrullerne kan anbefales.

Internationalt køkken
Limone: Italiensk køkken. Skøn italiensk stemning i smukke omgivelser ved Køge Havn. Fabelagtig betjening og skønne pastaretter, der smager som i Italien. Maden kommer hurtigt. Absolut rimelige priser.
Il Gallo: Italiensk køkken. Et godt italiensk spisested beliggende centralt i Køge. Hyggelig indretning med mange billeder på væggene og forskellig belysning på bordene. Et godt menukort, og husets vin er meget meget lækker. Maden er veltilberedt og kommer hurtigt.

IlGallo1
Il Gallo

Dhoom: Indisk køkken. Super lækker indisk mad lavet med hjerte og sjæl! Utroligt velsmagende og med god beliggenhed i Torvebyen med udsigt over Køge Å. Sød og venlig betjening. Tasting menuen kan anbefales, hvis man vil prøve lidt forskelligt.

Læs om seværdigheder i Køge her

3 tanker om “Spisesteder i Køge”

  1. Pingback: Seværdigheder i Køge | Vendelia

  2. Pingback: Dansk frokost i Køge – Vendelia

  3. Pingback: Anmeldelse af Køge Museum – Vendelia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.