Pakketip: make-up og toiletsager

Her er et lille tip angående makeup og toiletsager til dem, der rejser med ene håndbagage og med fuld oppakning.

Jeg har to toilettasker, der altid står pakket i mit skab.
Den ene indeholder makeup og toiletsager, der ikke er flydende: øjenskygge, pudder, makeuppensler, hårbørste, tandbørste osv.
I den anden har jeg alle de ting, der regnes for flydende: shampoo, bodylotion, parfume, tandpasta osv. Læs hvad den indeholder her.

kattetoilettaske

Dvs. når jeg rejser med indtjekket bagage kan de begge bare ryge i kufferten. Når jeg rejser kun med håndbagage kan toilettasken med “tørre ting” komme i min kabinekuffert, eller hvad jeg nu rejser med, mens indholdet fra den med “flydende ting” bliver overført til en zip lock bag.

longchamp

Et andet tip er, at jeg altid gennemgår mine toilettasker, når jeg kommer hjem fra en tur. Så ved jeg nemlig, hvad jeg har brugt, og hvad jeg har behov for at genopfylde eller købe nyt af, så de altid står parat.

 

3 tanker om “Pakketip: make-up og toiletsager”

  1. Pingback: Hvad er der i min toilettaske – Vendelia

  2. Pingback: Indholdet af min rejse-makeuptaske – Vendelia

  3. Pingback: Anmeldelse: at købe rejser fra Spies – Vendelia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.