Håndbagage til min næste tur

Så er næste tur til udlandet booket, og det bliver et kort visit i England i påsken. Jeg rejser derfor uden indtjekket bagage. Du kan se her i indlægget, hvad min kabinekuffert kommer til at indeholde.

Bagage1
Dette er mit favoritemsemble til korte ture. Min Longchamp Le Pliage og den lille blå kabinekuffert, som kan udvides med lynlåse, så jeg kan fylde den til renden og tjekke den ind, hvis det skulle være nødvendigt.

KuffertIndholdMtal
Indholdet i min kuffert til turen til England:
1: Nattøj
2: Tøj
3: Make-up taske
4: Toilettaske
5: Klar pose med ziplock – se mere her om det
6: Fnugfjerner
7: Plastikpose til snavset tøj
8: Diabetesgrej
9: Oplader
10: Undertøj og strømper i lynlåslommen

Læs mere om kun at rejse med håndbagage her

1 tanke om “Håndbagage til min næste tur”

  1. Pingback: Minimer bagagen – Vendelia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.