Anmeldelse: SAS Travel Cash

I denne uge anmelder jeg SAS Travel Cash, som er en slags udvidelse af SAS Eurobonus med et MasterCard uden kredit. 

Jeg er stor fan af SAS Eurobonus, som jeg har brugt i mange år, og jeg var derfor hurtig til at springe på den nyeste udvidelse af SAS Eurobonus, da de lancerede Travel Cash.

TravelCashKort

Det er dog blevet noget af en skuffelse for mig. I første omgang var det noget af et hurlumhej bare at få aktiveret kortet. Det krævede en del mails frem og tilbage med diverse svenske supportere og til sidst og et par opringninger, hvor de, ellers flinke, svenske supportere ikke vendte tilbage som lovet. Men endelig! flere uger senere blev kortet aktiveret.

Da jeg loggede ind i Travel Cash-afdelingen af Eurobonussiden, kom den næste skuffelse dog: Man kan kun indsætte penge på kortet gennem Nordea! Ingen steder på hjemmesiden eller i materialet om Travel Cash fremgår det, at man kun kan indsætte penge på kortet, hvis man har Nordea, hvilket jeg ikke har. Endnu engang måtte jeg tage kontakt til de søde svenske supportere, som til sidst kom frem til, at jeg måtte få nogen med Nordea til at indsætte penge på mit kort! Sikke en farce! Jeg kan altså ikke anbefale Travel Cash, med mindre du har Nordea som bank.

TravelCashApp

Derudover er selve hjemmesiden også noget bras, for at sige det mildt. Hver gang du logger ind på Travel Cash, beder den dig om at aktivere kortet, og logger dig så først ind, når du siger ja til det. Min side er iøvrigt som standard på svensk, og jeg skal aktivt ændre den til dansk hver gang – det er muligt, at det kun gælder mig. Du kan dog også tilgå Travel Cash som app. Den findes til Apple og Android, så den kan jeg ikke udtale mig om som Windows Phone-ejer.

Så kære SAS, tag lige og fiks de problemer. Idéen er god, men udførelsen efterlader noget at ønske!

Læs om mine tips til billigere rejser her og min anmeldelse af CPH Advantage her

1 tanke om “Anmeldelse: SAS Travel Cash”

  1. Pingback: Anmeldelse: Norwegian Reward – Vendelia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.