Nyd sommeren hjemme

Hvad gør man, når rejsefeberen raser, og man ikke har tid eller mulighed for at rejse væk? Her er mine bud:Lige for tiden er vejret skønt, hvilket altid får rejsefeberen frem i mig og får mig til at længes efter at rejse bort. Det er desværre ikke muligt pt., så i stedet har jeg planlagt diverse ture de næste weekender.

Den står på en lille festival, et middelaldermarked og en gåtur for mit vedkommende.

Søg efter “hvad sker” + dato + evt. sted og se hvad der er planlagt af byfester, festivaller, markeder, udstillinger o. lign. Måske er der noget der frister og kan være en substitut for en rejse til andre himmelstrøg.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.