Ringsted Outlet

Trænger du til shopping og en lille tur, så kan Ringsted Outletby måske være noget for dig?

 

Outletbyen er nem at overskue, da den er bygget op som en hestesko med butikker på begge sider. Udover at det er nemt at finde rundt, er der også rigtigt nydeligt og stemningsfuldt. Byen er arkitekttegnet, og det er blevet rigtigt vellykket. Om sommeren er det utroligt hyggeligt at sidde udendørs ved The Burger, som er min yndlingsrestaurant i outletbyen, og kigge på de andre på shopping. Det giver en helt sydlandsk stemning.

Ringsted Outlet

Udvalget er mestendels tøj – og især sportstøj med butikker som Nike, Helly Hansen, Haglöfs, Peak Performance, Asics osv.. Du finder dog også ting til hjemmet som Le Creusset og Home & Cook samt børnetøj, et parfumeri samt Hair Factory og The Body Shop.

Nike Factory Store Ringsted Outlet

Men nu til det vigtigste ved en outletby, nemlig priserne! Og ja, det er faktisk en rigtig outletby, som man kender det fra udlandet. Priserne er lavere end i butikkerne og det er ikke anden sortering, der sælges!

Ringsted Outlet

Når du er færdig med at shoppe i selve outletbyen, kan du nemt fortsætte shoppingen på den anden side af parkeringspladsen, hvor Ringstedet ligger. Det er et shoppingcenter med pt. 28 butikker.

Ringsted outlet skilt

Ringsted Outletby ligger få minutter uden for Ringsted, og kan nemt kombineres med et besøg i selve Ringsted by. Tjek hjemmesiden for ekstra gode tilbud. Der er fx. lige nu vinterudsalg med ekstra nedsættelser på outletprisen.

1 tanke om “Ringsted Outlet”

  1. Pingback: Hotel Postgaarden og Knud Lavards Kapel – Vendelia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.