Anmeldelse: at købe rejser fra Spies

I denne uge får I en anmeldelse af min oplevelse at at købe rejser fra Spies.

Jeg benytter mig for det meste ikke af rejsearrangører, med mindre de er billigere, hvad man ind imellem kan finde. Dog har jeg aldrig fundet et billigere tilbud ved netop Spies, men min mand og jeg modtog for et stykke tid siden et gavekort fra Spies.

Gavekort fra Spies

Faktisk for så langt et stykke tid siden, at gavekortet var af papir og uden kode, så det var nødvendigt at besøge Spies’ fysiske butik for at indløse gavekortet. Det var nemlig ikke helt let at finde en rejse, som vi ønskede.

Vi blev dog enige om, at 2017 var året, hvor vi endelig skulle bruge gavekortet, og vi var også kommet frem til, at Malta måtte være destinationen. Det er nemlig en charterdestination, og derfor ikke helt så overdrevet dyrt, som storbyrejser er med Spies. Dog viste det sig så, at Spies ikke har hoteller i Valletta, hvor vi ønskede at bo. Vi endte derfor med selv at booke en tur til Malta, men det kommer der mere om senere.

Turen går til Malta

Tilbage til tegnebrættet! Vi tager en tur til Frankrig i løbet af sommeren, og derfor blev vores løsning at booke et hotel i Frankrig med gavekortet. Vi fandt et hotel på hjemmesiden og tog ind til Spies i København. Vi regner med at leje en bil på turen, så derfor spurgte vi efter et hotel med mulighed for parkering – de kunne kun finde det samme hotel som jeg , så det blev det. Der var så 800 kr. tilbage på gavekortet. Jeg ønskede ikke at få et nyt gavekort på 800 kr., så vi spurgte efter om vi kunne få billeje for pengene, men nej, det er kun muligt, hvis man booker en pakkerejse med dem. Så spurgte vi efter morgenmad eller aftensmad på hotellet for pengene, men igen blev det et nej, hvor vi nu har et gavekort, denne gang dog elektronisk (!), på 800 kr. til Spies. Suk! Mere om det i næste uge..

Læs mine sparetips til rejser her og pakketips her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.