Spies-farce del 2

 

Jeg lovede en del mere i sagaen om, hvordan man indløser et gavekort fra Spies. Fortællingen sluttede sidst, hvor vi sad tilbage med et elektronisk gavekort på 800 kr.

Vi havde egentligt afskrevet det gavekort som helt håbløst at få brugt, indtil vi fik brug for en enkelt overnatning i London. Jeg kiggede på Spies’ hjemmeside, hvor jeg kunne konkludere, at der faktisk var et hotel i London, som var fint placeret til vores brug, og med en difference på 126 kr. ift. gavekortet. Fabelagtigt!
London

Men (for der er jo åbenbart altid et ‘men’ med Spies) da vi ville booke hotellet, viser det sig, at man kun kan betale med gavekort, hvis gavekortet dækker hele bestillingens pris. Man kan altså ikke have en difference på 126 kr., som man vil betale med noget andet end gavekortet!
Hold nu fast, hvor er det dumt! Det er da muligt alle andre steder end ved Spies!

Spies Chat

Så var det igang med deres kundeservice-chat! Løsningen blev, at vi selv skulle betale for hotellet med kort for derefter at sende en mail til regnskabsafdelingen med vores gavekort, hvorefter de vil modregne gavekortet og føre differencen tilbage til os.

Det er simpelthen så omstændeligt, dumt og overhovedet ikke kundeorienteret, at det ikke er til at forstå, men nu er vi da langt om længe ude af det, og skal aldrig nogensinde mere bruge Spies.

Jeg kan på det varmeste anbefale, at man holder sig langt væk fra Spies og især gavekort til Spies. Med mindre man selvfølgelig skal bruge en hadegave, for så er det super!

Læs første del her. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.