Cowboyfest i Dalby

Endnu en anmeldelse af en restaurant, men denne gang en noget anderledes restaurant, nemlig Bournonvilles restaurant i Dalby, der byder på ægte cowboyfest!

Bournonvilles restaurant set ude fra

Du kan næsten ikke misse restauranten, hvis du kører fra Køge mod Dalby. Den ser meget karakteristisk ud og er flankeret af store skilte med COWBOYFEST.DK. Jeg blev nødt til at undersøge det nærmere, og det viste sig, at stedet er åbent for den almindelige borger som restaurant hver torsdag. Ellers er det forbeholdt firmaarrangementer, polterabend og des lige.

Restaurant

Sådan en helt almindelig torsdag drog vi altså mod Dalby og cowboyfest. Og vi blev ikke skuffede.
Lokalerne er tip-top gennemførte med planker, pels, ruste redskaber og cowboystøvler. Betjeningen er også klædt ud, så selv den bedste indianer ikke kunne lade sin bue blive på ryggen!

Spareribs
Spareribs med masser af kød

Selve menuen minder lidt om Jensens Bøfhus med bøffer, spareribs og tilbehørsbuffet, men lad dig ikke narre af det. Kvaliteten er bedre og det føles mere hjemmelavet. Derudover er stedets atmosfære meget mere behagelige. Selvom der var to selskaber på 10-12 personer, mens vi besøgte stedet, var der på ingen måde larm, og vi kunne sagtens føre en samtale!

Et udvalg fra tilbehørsbuffeten
Et udvalg fra tilbehørsbuffeten

 

Når man har bestilt sin mad, er det tid til at udforske stedet. I baghuset er der nemlig et “legeland” med alt fra hesteskokast, bue-, pistol- og geværskydning til rodeotyr! Når maden er serveret bliver man hentet og så er man ellers velkommen til at lege alt det man vil under måltidet!

Hesteskokast
Hesteskokast

Det er absolut ideelt til børnefamilier og andre barnlige sjæle! Det er gennemført, det er sjovt og ikke mindst velsmagende.

Læs mere om ting at lave i omegnen af Dalby: Seværdigheder i Køge, Køge Museum, Borgring, Roskilde og Store Heddinge

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.