Hotel Thinggaard i Hurup

Denne gang står den på en anbefaling af en madoplevelse lidt ud over det sædvanlige. I Hurup finder man nemlig Hotel Thinggaard og deres tilhørende gourmetrestaurant.

I hotellets lobby bliver man mødt med diverse priser for køkkenets kulinariske formåen. Restauranten arbejder nemlig med lokale råvarer og specialprodukter, bl.a. fra den nærliggende Nationalpark Thy.


For enden af gangen fra lobbyen befinder restauranten sig. Den er ikke stor, men stilfuldt indrettet og med en rolig loungestemning. Der er en velassorteret bar, så man kan nyde en cocktail eller håndbryg fra Staarup, mens man venter.


Menuen varierer efter årstiden, og på vintermenuen fra der bl.a. kronvildt fra Nationalpark Thy. Den var mør og lækker. Det samme var brødet i øvrigt!


Udover håndbryg og saft fra Staarup er der selvfølgelig også fadøl fra det lokale Thisted Bryghus. Hvis du trænger til lidt selvforkælelse og luksus er et besøg i Hotel Thinggaards eller et decideret gourmetophold en overvejelse værd.

Læs mere om aktiviteter i Vestjylland og spisesteder i Vestjylland her og læs om den nærliggende Vestervig Kirke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.