Eventyrsponsorat fra AvXperten

De søde og eventyrlystne folk fra AvXperten har kontaktet mig for at fortælle om deres Eventyrsponsorat på 10.000 kr., som du kan få fingre i!

AvXperten er en onlinebutik, der sælger alt inden for elektronik fra kabler til kamera og varmeblæsere til vægbeslag! Ikke hvad du typisk forbinder med rejser og eventyr, men som de forklarede mig, så vil de hellere gøre noget for de heldige udvalgte, som de kan huske hele livet, end at forsvinde i mængden af virksomheder, der donerer til Danmarks Indsamlingen eller lignende. Det er en virkeligt god tanke, og jeg vil derfor varmt støtte op om deres tiltag: Eventyrsponsoratet.

Eventyrsponsoratet er et sponsorat, hvor AvXperten giver 10.000 kr. til det mest originale forslag.
De er altså åbne for forslag til alt mellem himmel og jord, så længe der er eventyr involveret, så det er bare med at skrive til dem med alle de planer du går og rumsterer med, men endnu ikke har ført ud i livet fra dykkerture i middelhavet, hvalsafari på Island,  melde dig som frivillig til udgravninger af Vindolanda (ja, det er en ting på min ønskeliste – læs mere her og læs om hvordan jeg fik idéen her) til udforskning af hele vores smukke Margueritrute.

Senest har Eventyrsponsoratet sendt de to friske fyre Michael og Kent på en 2.500 km lang Carbagerun gennem Europa, som du kan se på Instagram.

Jeg har også ansøgt om sponsoratet (og krydser fingre for, at mit forslag falder i juryens smag). Min ansøgning går på en tur til Kaltenberger Ritterturnier 2018. Det er den største middelalderfestival i Europa, som finder sted hvert år i Tyskland, nærmere bestemt ved Schloss Kaltenberg lidt uden for München. Her kommer folk fra hele verden, der optræder, laver og sælger ting, og så er der middelalderlige kulinariske oplevelser. Højdepunktet er ridderturneringerne, hvor riddere kæmper mod hinanden med sværd og lanser og i større grupper. Som stor historieentusiast, der nyder de hjemlige middelaldermarkeder, er det lige sagen at komme til at opleve det største og bedste som Europa kan byde på!
Kaltenberger Ritterturnier 2018 finder sted 13/7-29/7.

Der er selvfølgelig også et par betingelser knyttet til sponsoratet:

  • Eventyret skal foregå over flere dage (altså ikke et éndags-event)
  • Eventyret må max. koste 10.000 kr

Læs mere og ansøg om Eventyrsponsoratet her.

Dette er ikke et sponsoreret indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.