Anmeldelse af Rejsefeber.dk

I dag skal handle om online-rejsebureauet Rejsefeber.dk.

Det er let med internettet at booke fly og hotel for sig, men det kan også være uoverskueligt at se, om det er de bedste priser og om alt passer sammen. Især når det drejer sig om korte ture, synes jeg rejsefeber.dk er et af de bedste rejsebureauer.

Jeg kan af flere grunde godt lide rejsefeber.dk:

Hjemmesiden er fin og overskuelig. Den er nemt at betjene, og trænger du til inspiration, har de en fane med weekendophold. Her er jeg bl.a. selv blevet inspireret til et ophold i Riga og Warszawa.

Det er let at finde det bedste og billigste flybiletter. Når du har søgt på din destination, kommer der en liste op med de forskellige muligheder. Den billigste er fremhævet. Her kan du sammenligne, så du kan få den afgang, der passer bedst til dine ønsker.

Sidste del af bestillingsprocessen er valg af hotel. Her er det muligt at sortere ud fra forskellige kriterier, fx. med morgenmad, bemandet reception o.s.v. Man kan desuden se, hvor hotellet ligger på et kort, når man åbner beskrivelsen.

Det er altså meget enkelt at bruge, men ikke nok med det, så har jeg også ofte fundet, at priserne er rigtigt gode, når jeg har sammenlignet priserne på det samme fly og samme hotel på andre søgemaskiner og på flyselskabet og hotellets egne hjemmesider.

Derudover er du dække af pakkerejsegarantien, hvis flyet bliver aflyst eller selskabet går konkurs. Du kan altså roligt nyde turen uden bekymringer.

Dette er ikke et sponsoreret indlæg. Jeg modtager kommission for rejser købt via reklamelinks her på siden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.