Anmeldelse: Norwegian Reward

I denne uge anmelder jeg Norwegians loyalitetsprogram Norwegian Reward.

Jeg er stor fan af loyalitetsprogrammer, som hjælper mig med at spare op til flere rejser, for rejser kan man aldrig få for meget af.

Jeg har derfor selvfølgelig også tilmeldt mig Norwegian Reward.

Loyalitetsprogrammet fungerer som alle andre: Du optjener point, hver gang du køber en flyrejse, hoteller, biler eller andre partnerting. Pointene kaldes CashPoints, fordi 1 point = 1 krone. Det er simpelt og mere gennemskueligt end fx hos SAS Eurobonus.

Du optjener 2% af billettens pris, hvis du køber Lowfare, mens du optjener 20% på de dyrere flex-billetter.

Du kan altid indløse dine CashPoints, når du køber nye billetter. Du behøver altså ikke spare op til hele billettens pris eller købe specielle reward-billetter. Du kan altid delbetale med CashPoints.

Udover CashPoints kan du også opnå rewards, hvis du har haft 6 flyvninger inden for 12 måneder. Der er pt. de ovenstående rewards at vælge imellem. Hvis du kender ClubMatas fungerer det ligesom deres striber, man kan optjene.

En af de store fordele ved Norwegian Reward har fremfor SAS Eurobonus, er deres familiekonto-koncept. En familiekonto kan knytte op til syv personer sammen. Dvs. hver gang en person optjener point, kommer de ind på en fælles konto. Familieoverhovedet, eller kaptajnen, bestemmer hvem, der kan bruge pointpuljen, så de fx går til en fælles tur.
Man behøver ikke være i familie med hinanden for at være sammen om en familiekonto, hvis man fx er en vennegruppe, der skal på tur sammen.

Hvis man virkelig vil booste sin Norwegian Reward-konto, kan man få et Bank Norwegian Visa-kort.
Kortet er et Visa-kreditkort og ikke et debetkort, som de fleste er vant til. Du får 6 ugers rentefri kredit på kortet, hvorefter det er anbefalet at overføre de penge du har brugt dertil. Det er gratis at betale med kortet i butikker og at hæve kontanter. Vær opmærksom på gebyrer, hvis du bruger kortet til at købe på nettet.
Du optjener 1% af alle køb i CashPoints, mens du optjener 20% i CashPoints på dine køb hos Norwegian selv. Derudover følger der en rejse- og afbestillingsforsikring med.
Det er altså en super smart måde at optjene CashPoints, hvis man kan administrere et kreditkort. Her er det vigtigt at huske at overføre penge til kortet hver måned, så der ikke kommer renter på. Man overfører til kortet vha. girokort-kode.
Da Bank Norwegian er en norsk bank, kan man nemlig ikke bruge den som sin primære bank og få en lønkonto eller nemkonto.

Læs min anmeldelse af SAS Travel Cash her.

1 tanke om “Anmeldelse: Norwegian Reward”

  1. Pingback: Norwegian Reward under Covid-19 – Vendelia Travels

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.