Anmeldelse: Queen Boutique Hotel, Krakow

Da vi fornyligt var i Krakow, boede vi på Queen Boutique Hotel.


Krakows gamle bydel, Stare Miasto, er omringet af parken Planty, som følger den gamle bymur, som nogle steder stadig er synlig. Planty gennemskæres af veje og stier, så det er på ingen måde forstyrrende, men skaber snarere en masse grønne oaser og fristeder i byen, samt en nem navigationsmulighed for turister!

Queen Boutique Hotel ligger lige udenfor Stare Miasto, ca. ti minutters gang fra Wawelhøjen og lige på grænsen til det gamle jødiske kvater, Kazimierz, der er opkaldt efter Kong Kazimierz den Store (1310-1370). For mig var det en perfekt beliggenhed, da man nemt kunne gå til det hele, og med sporvogne lige uden for døren, var det også nemt, når afstandene var større end fødderne tillod.

Hotellet er ikke det billigste at få, men det er heller ikke det dyreste man kan finde i Krakow. De dyreste finder du inde i Stare Miasto, hvor man får lov til at betale for beliggenheden. Her betaler man for den gode service, der bl.a. inkluderer en pudemenu, lækkert sengetøj, et stilfuldt værelse og meget hjælpsomt personale.

Normalt kaster jeg ikke de store summer i overnatning, hvis bare der er en praktisk beliggenhed. Vi havde dog optjent en god del bonus hos Hotels.com, og man kan indløse bonusovernatninger ved netop dette hotel. Vi endte altså ud med at betale under 500 kr. pr. overnatning. Med i prisen var der morgenmad på hotellets restaurant, som er anbefalet af Michelinguiden.

Det er en imponerende morgenmadsbuffet. Der er alt det sædvanlige, og så lige grød, kager og mousserende vin. Du får en morgenmadsmenu ved bordet, hvor du kan bestille æg og pandekager. Det er selvfølgelig med i prisen. Jeg fik både blødkogte æg, spejlæg og røræg – alt var perfekt!

Mandag aften spiste vi også aftensmad i restauranten, Amarylis, og det var endnu mere imponerende. Vi fik begge 3 retter samt en flaske vin, og Morten fik også en øl efter maden. Det beløb sig til 378 pln, hvilket svarer til 660 kr.!

Tirsdag fik jeg også lige sneget et besøg i hotellets spaafdeling ind. Jeg fik en massage og ansigtsbehandling af Paulina, som tog en god times tid. Det var utroligt lækkert og afslappende. Massagen kostede 220 pln og ansigtbehandlingen 180 pln.

Jeg kan nærmest ikke få armene ned igen. Det er et af de absolut bedste hoteller, jeg har boet på. Personalet var fantastisk lige fra receptionen, rengøring og tjenerne. Derudover var værelset virkeligt lækkert både i stil og indretning, men også renligheden og hvor lidt lyd, der kom ind. Og vi havde den billigste værelsestype.

Der var desuden også en lækker minibar (som er til at betale, fordi det er i Polen) og så er det også første gang i mit liv, at jeg har benyttet mig af room service (som også er til betale, fordi det er i Polen). Vi kom jo nemlig ret sent fredag aften pg.a. forsinkelsen, og vi var lidt småsultne. Igen var det bare ikke til at sætte en finger på! Jeg kan altså varmt anbefale hotellet, hvis du skal på lækker luksusweekend eller forkælelsesophold, hvor du ikke kommer til at ruinere pengepungen så meget, som et lignende ophold ville koste andre steder.

 

 

Læs min rejsedagbog fra turen til Krakow her, læs om spisesteder i Krakow her, og om Wieliczka saltminen her.

2 tanker om “Anmeldelse: Queen Boutique Hotel, Krakow”

  1. Pingback: Spisesteder i Krakow – Vendelia

  2. Pingback: Tur fra Krakow: Wieliczka saltminen – Vendelia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.