Black Friday med Travelbird!

De fleste af jer læsere kender nok TravelBird, hjemmesiden med gode rejsetilbud. Jeg har skaffet en rabatkode til jer, som gælder til TravelBird fra Black Friday!

Hollandske TravelBird, som har været i Danmark siden 2013, sender hvert år mange folk ud på alskens forskellige rejser.

Nu kan du også prøve, eller prøve igen, med min rabatkode, VENDELIABLK, der har en værdi på 1.000 kr. Den kan bruges på alle typer rejser med en værdi på mindst 10.000 kr.

Rabatkoden gælder fra fredag d. 24. november, altså den famøse Black Friday og indtil 30. november.

Jeg har selv kigget hjemmesiden grundigt igennem, da jeg ledte efter en destination til vinterferien 2018. Her får mine udvalgte favoritter fra TravelBird:

2-ugers rundrejse i Marokko, hvor man virkeligt får set alt hvad Marokko har at byde på.

5-7 dage i New York med base i SoHo, hvor man bor centralt, mens man udforsker byen, der aldrig sover!

Safari i Tanzania, hvor man kommer rundt i Selous Vildreservat, som er Afrikas største vildreservat. Her kommer man ud på forskellige ture for at se The Big Five, altså elefant, løve, leopard, næsehorn og den afrikanske bøffel. Man kommer også på tur til en landsby og får tid til afslapning på Zanzibar!

13 dages rundrejse i Hong Kong og Vietnam, hvor man begynder turen med to dage i Hong Kong inden turen går videre til Vietnam med en rundrejse, der byder på alt det bedste fra Vietnam!

Luksus og 1001 nats eventyr i Dubai og Abu Dhabi, hvor du kan komme på jeepsafari i ørkenen, ride på kameler, besøge en beduinlejr, komme op i Burj Khalifa, verdens højeste bygning og mange andre spændende ting!

Marokko var længe oppe at vende i processen med vinterferien, men vi endte med at booke en tur til den lidt mindre eksotiske ø Sicilien, hvor den kommer til at stå på lækker italiensk mad, antikke ruiner og vulkanen Etna!

Så går du og har lidt rejsefeber, er det med at udnytte rabatkoden, så du kan komme billigere afsted!

Dette er ikke et sponsoreret indlæg. Jeg modtager kommision for køb via affiliate links her på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.