Anmeldelse: Here WeGo

I denne uge skal det handle om appen Here WeGo, som er en app med kort, du kan bruge på dine rejser.

Funktioner
Here WeGo er en gratis kort-app til din telefon (den findes også til desktop). Udover at app’en virker med adgang til internettet, kan du også downloade kortpakker til din telefon, som du kan tilgå offline. Det er smart, så du ikke er afhængig af at have forbindelse til internettet på dine rejser.

Du kan hente en kortpakke hjemmefra, som så er tilgængelig på din telefon uden internet. Du kan hente  en verdensdel, et land eller en landsdel ad gangen alt efter dit behov.

Når du har downloadet et kort, kan du offline søge på ruteplaner. Den kan vise dig i bil, på cykel, til fods og til dels med offentlig transport. Her må du offline nøjes med et forslag.

Men er du online kommer der tider på og bedre planer. Online kan den også vise forslag til delebil og taxi.

Hvis du er online kan du også vælge at få trafikinformation. Ude i siden kan du vælge “Trafik”.

Du får følgende advarsel, når du vælger den:

En anden funktion, der også kun er tilgængelig med internet er, at derpå kortet kan vises, hvad der er i nærheden.

Det fungerer ret godt de steder, hvor jeg har testet det. Her kan du se min søgning på banker og hæveautomater for Køge. Jeg har her også skiftet til satelitvisning, fremfor den almindelige kortvisnig.

En sidste funktion, som Here WeGo har, er en “tag-mig-hjem-knap”, som den tilbyder at ligge på telefonen.

Ganske ligesom de fleste GPS’er i biler, fungerer denne ved at udregne, hvordan du kommer den din hjemmeadresse fra din nuværende position. Smart!

Vurdering
Har du brug for et kort,der er offline, hvor du kan se restauranter, hæveautomater og seværdigheder er Here WeGo ikke en app for dig. Så skal du hellere bruge Maps.me.

Har du derimod brug for en ruteplanlægger, hvor du selv har adresserne, og er du i bil eller til fods, fungerer Here WeGo rigtigt godt offline. Ruteplanlægning er virkeligt app’ens force.

Hvis du har adgang til internet er Here WeGo dog også rigtig god til offentlig transport og kombineret med “I nærheden”-fuktionen er det  en rigtig god app. Den har ikke seværdigheder og hoteller, som Maps.me har, men til gengæld fungerer ruteplanlægningen, hvor den funktion til biler i Maps.me er ret tvivlsom.

Here WeGo findes til iPhone, Android samt desktop. App’en virker ikke på Windows Phones med Windows 10.

Du kan også læse min anmeldelse af app’en Maps.me her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.