Bedste spisesteder på Mallorca

Her er en liste over de bedste spisesteder, som jeg besøgte på Mallorca.

Listen er lidt tung ift. Can Picafort, da det var her vi boede, så det var her vi spiste flest gange:

Don Denis, Can Picafort. Du får fantastisk god betjening på denne restaurant. Der er hele tiden en tjener, der lige har forudset, hvad du har brug og kommer med det samme.

Maden var utroligt lækker (deres pa amb oli (mallorcinsk bruschetta) kan anbefales) og beliggenheden er i top med udsigt over havnen. Der var en fejl i vores bestilling, og vi fik en undskyldning fra ejeren og en ny ret nærmest i samme åndedrag, som fejlen var opdaget! Jeg kan kun give min uforbeholdne anbefaling.

Marisco, Can Picafort. Rigtig god restaurant med lækre pastaretter, forskellige fiskeretter, salater og sågar gourmetburger i flotte nye omgivelser.

Det er mad i den lidt dyrere ende. God og opmærksom betjening.

Pizzeria Trattoria Mamma Mia!, Can Picafort. Et rigtigt glimrende uformelt pizzaria, der lader til at have italienske folk i køkkenet.

Der bruges friske råvarer, og det kan smages. De laver glimrende pizza og pasta til gode priser, og betjeningen var rigtigt god.

Restaurante Monaco, Can Picafort. God restaurant med middelhavstema.

Pastaretterne, salat og kødretterne er rigtigt gode. Pizza fås bedre andre steder, men alt i alt en fin restaurant med gode priser.

Sa Caseta, Alcudia. Virkelig god italiensk restaurant på et fint torv i Alcudia.

De har italienere i køkkenet, og det kan smages. Der bruges også lokale specialiteter, så det er absolut et besøg værd.

Restaurante Satyricon, Alcudia. Det er ikke maden, der har fået denne restaurant på listen, men indretningen! Vi var her til kaffe og kage, og det var glimrende, men jeg var helt solgt over interiøret.


Her er fine afstøbninger af Parthenonfrisen, den sandalbindende Nike og mange andre. Her en pompejanske vægge og de fineste tinbægre. Og så er der også en hyggelig gård, som man kan sidde i – også med friser!

El Corte Ingles, Palma (Av. De Jaume III, 15).

Restauranten her er faktisk ikke på pga. maden, men pga. udsigten! Den ligger på 5. sal og har glimrende udsigt over katedralen og en god del af Palma.

travelmarket.dk – Sammenlign charterrejser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.