Anmeldelse: Visit a City app

Jeg har testet app’en Visit A City som findes til android og iPhone samt som selvstændigt website.

Ideen bag Visit A City er, at du altid skal have adgang til rejseguides, som ikke er påvirket af monetære hensyn, men baseret på andre rejsendes vaner, hvilket er en super god idé.

Både på hjemmesiden og på app’en kan du logge dig ind, for at lave din individuelle rejseplan. Du kan dog også vælge at springe dette skridt over, og du bliver mødt med den imponerende liste af byer, som Visit A City byder på.

Jeg afprøvede app’en på min android-mobil, da vi var i München, og havde downloadet den til offlinebrug. Der lader dog til at være et teknisk problem, for efterfølgende har jeg ikke kunnet downloade Oxford. Under hver by er der følgende menu:


Under Things to Do får du en masse ture, der udbydes af Viator. Det kan absolut være en god feature, hvis man har et pakket program eller tid at slå ihjel.

Den smarteste feature i app’en er dog efter min mening In 1 to 4 Days, hvor du får forslag til at se mest muligt af byen på 1 til 4 dage med fokus på de populæreste seværdigheder.

Under Sights kan du se alle byens seværdigheder, som app’en har med, samt åbningstider og entrépriser. Når du klikker på seværdigheden, kommer der yderligere information.

Der er også et kort i app’en. Det er ikke verdens bedste kort, men det er fint til at skabe et overblik, og herfra kan du også klikke på seværdighederne og kommer ind til den grundige beskrivelse. Ret fikst!

Alt i alt er jeg ret godt tilfreds med app’en. Den er handy og god til inspiration, hvis man er løbet tør for idéer eller har brug for information på farten. Den virker også ret stabil (jeg håber de fikser problemet med at downloade).
Hjemmesiden er også god til research hjemmefra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.