Anmeldelse: MenuCard – spar penge på restaurantbesøg

I denne uge skal det handle om app’en MenuCard, hvor du kan spare penge på restaurantbesøg herhjemme, og dermed hurtigere komme afsted på en ny rejse!

MenuCard er en app til din telefon.

For at kunne bruge app’en skal din arbejdsgiver være tilmeldt programmet, eller du skal være medlem af ClubMatas, som har en selvstændig MenuCard app.

Jeg har selv ClubMatas-udgaven, så jeg ved ikke om, der er forskel på hvor meget rabat, der bliver givet, eller antallet af tilmeldte restauranter. Under alle omstændigheder får du både en rabat på restauranten og optjener point ved ClubMatas, så jeg er ikke utilfreds!

I app’en tilmelder du et betalingskort eller flere betalingskort, da du betaler med app’en. Her kan du også holde styr på dine kvitteringer fra restaurantbesøg. Du danner ved tilmelding en 4-cifret kode, som du bruger ved betaling. Ved den almindelige MenuCard bruger du koden til dit dankort.

Når du åbner app’en kan du søge på en specifik restaurant, se spisesteder i nærheden eller søge efter køkkentype.

Her har jeg taget en kortvisning i nærheden af mig, hvor Slagter Stig er med. Her testede jeg funktionen af MenuCard. Man skal ikke gøre opmærksom på, at man har MenuCard ved reservation eller lign. som ved SmartBox og des lige. Det er nok, at sige det ved betalingen. Her skal personalet låne din telefon et øjeblik for at taste bonen ind i app’en. Du får den retur og vælger betalingkort og trykker ok, og betalingen går igennem. Det er meget ukompliceret.

Summa summarum er jeg godt tilfreds med MenuCard ClubMatas!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.