Lange flyveture – sådan overlever du

I denne uge skal det handler om lange flyveture, og hvordan man gør dem mere behagelige.

Lange flyveture tager dig til spændende destinationer, men selv for folk som mig, der bare elsker at være i lufthavne og at flyve, bliver tiden lang, når der er over 10 timer til destinationen. Her er mine gode råd til at gøre turen mere behagelig:

Behageligt tøj/sko
Det giver nok sig selv, men du skal sidde på flyet længe, så det er ikke her jeg nødvendigvis ligner det seneste fashionstatement. Jeg tager behagelige bukser og sko på, og lag på lap på toppen, så jeg kan tilpasse efter temperaturen på flyet.

 

Ørepropper
Alt efter budget kan jeg anbefale ørepropper eller støjreducerende høretelefoner! Selvom der ikke er grædende babyer på flyet, hjælper de med at lukke motorstøj og andre lyde ude, så du nemmere kan sove. Jeg sværger selv til helt almindelige gule ørepropper.

Tæppe
Temperaturen kan godt svinge på så lang en tur, og det kan være rart med noget over sig, når man prøver at sove. Hvis du flyver med eksempelvis SAS får du et tæppe/dyne, men ved lavprisselskaber gør du ikke nødvendigvis. Her medbringer jeg et stort sjal.

Pude
På nogle flyvninger får du puder, andre ikke, som med tæppet ovenfor. Jeg har en J-pillow, som jeg tager med.

Flystrømper
Flystrømper er en god idé for alle aldre på et fly, for selvom man rejser sig, er der begrænset plads til fysiske udfoldelser ombord. Jeg ved godt, at de ikke er sexede, men jeg tager dem på for en sikkerheds skyld!

Læsestof
Det er altid rart at have underholdning til turen. Jeg elsker at fordybe mig i en god bog, så det tager jeg altid med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.