Anmeldelse: Warner Brothers Studio Tour London

Warner Brothers Studio Tour London er måske bedre kendt som Harry Potter Studio Tour, hvilket giver bedre mening, for det er de facto kun filmene om Harry Potter, der fokuseres på, og det sætter jeg pris på. Det gør det til en ægte nørdeoplevelse på den bedst tænkelige måde.

Det vigtigste tip er: Husk at bestille billetter på forhånd. De kan ikke købes på stedet! Billetter købes her. Vi købte enkeltbilletter, da Studio Tour Package indeholder en audio guide og en bog. Begge dele kan købes på stedet, og du opnår kun en besparelse, hvis du alligevel ville have købt begge dele. 

Turen starter allerede på Watford Junction, hvorfra shuttlebussen kører. Det koster 2 pund for en enkeltbillet eller 2,5 for en retur. Der skal betales med kontanter. Det er nemt at finde og bussen har Harry Potter skrevet stort på sig. I bussen får man en introduktion til besøget af skuespilleren bag Lucious Malfoy. Bussen kører hvert 20. minut, og turen tager 15 minutter. Kom i god tid før din omvisning begynder.

Ikke helt shuttlebussen, men næsten 😉

Du bliver sat af lige ved indgangen. Her kan du gå direkte ind, hvis du har fået billetterne tilsendt, ellers skal du hente dem i automaterne. Det er meget nemt. Man skal bare følge guiden på skærmen.

Når du har billetterne skal du igennem først et bag check, hvor din taskes gennemsøges, og derefter et bodyscan, som i en lufthavn.

Og her kommer så andet vigtige tip: Bestil billetter til så tidligt som muligt, så du ikke skal bruge unødig tid på at stå i kø. Vi fik billetter til 10.30, da alle kl. 9.30 og kl. 10.00 var udsolgt, og jeg bestilte 2 måneder i forvejen.

Når du kommer ind, er der café, toiletter og en butik, du kan underholde dig med, indtil turen begynder. Det er en meget fin butik med alle former for merchandise, som du kunne drømme om.

På selve turen kommer du igennem forskellige sets, som The Great Hall og Hogwarts Express, og får set forskellige kostumer, rekvisitter og de dukker, der er lavet til filmene.

Et af højdepunkterne på turen rundt er den gigantiske model af Hogwarts, som er noget af det sidste man ser. Lyset står og skifter mellem dag og nat, og det giver en helt fantastisk magisk stemning.

Udover den store butik ved indgangen/udgangen er der også to mindre butikker på turen, hvor der er eksklusive ting, der kun kan fås der. Den ene er ved The Forbidden Forrest og den anden ved Hogwarts Express. Det er en god ting at holde i mente, når man skal overveje sine indkøb!

Jeg kan varmt anbefale et besøg. Sæt ca. 3 timer af til at gå rundt på selve turen og nyde en pause midtvejs i caféen med en krus butterbeer.

Køb billetter til Harry Potter Studio Tours her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.