Milling Hotel Ansgar i Odense

I denne uge skal det handle om Milling Hotel Ansgar i Odense, som jeg besøgte tidligere på måneden.Turen gik til Odense i anledning af en koncert i Magasinet (et sted som jeg varmt kan anbefale), og i stedet for at køre tilbage til Sjælland direkte efter koncerten, besluttede jeg at gøre en tur ud af, så vi kunne gå på opdagelse i Odense dagen efter. Det betød, at vi havde brug for et sted at overnatte. Valget faldt på Milling Hotel Ansgar, som lå perfekt placeret ift. vores aktiviteter.

Hotellet ligger få minutters gang fra banegården (og dermed også Danmarks Jernbanemuseum), og ca. 8 minutters gang fra gågaden og 10 minutters gang fra Magasinet, hvis du skal til koncert eller show her.

Vi fik et værelse på anden sal, som var meget hyggeligt og roligt – når man tager beliggenheden i betragtning, er jeg meget imponeret over, hvor fantastisk stille, der var på værelset! Sengen var komfortabel, og der var to stole, et skrivebord og et skab, og der var stadig plads til at bevæge sig. Badeværelset var småt, men ellers i orden.

Der følger gratis morgenmad med, når du booker et værelse, og det er ikke en sløj morgenmad.

Der er æg, bacon, pølser, pandekager, rundstykker, brød, yoghurt, alskens frugt osv. – i lækker kvalitet oven i købet. Faktisk en hotelmorgenmad, der var værd at betale for, men det skal du så ikke.

Jeg har ikke en finger at sætte på Milling Hotel Ansgar – dejligt værelse, venligt personale, fungerende Wi-Fi, gratis parkering, god beliggenhed og en lækker morgenmad!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.