Spisesteder i Tallinn

I denne uge handler det om alt den lækre mad og sjove middelalderlige oplevelser, man kan få i Tallinn!

Estisk frokost eller aftensmad
Kulde Notsu Korts, Dunkri 8. Dgl 12-23.

Solid estisk landmad i rigtig god kvalitet og charmerende omgivelser. Behagelig betjening.

Kaerajaan, Raekoja plats 17. Dgl. fra 12.

Moderne estisk mad af gode råvarer med rødder i traditionel estisk mad. En velsmagende fornøjelse at spise og så var der også god betjening. Indretningen er også en opdateret udgave af den på Kulde Notsu Korts.

Clayhills Gastropub, Pikk 13. Dgl. 12-24. Lækker moderne mad i en god atmosfære og fin indretning. God betjening.

Middelalderrestauranter
Tallinn elsker tydeligvis middelalderen, for de kan finde hele tre middelaldertematisere spisesteder lige omkring Vana Turg og Rådhuspladsen!

Olde Hansa, Vana Turg 1. Dgl. 11-24.

Fantastisk middelalderrestaurant i centrum af Tallinn. Her er kun oplyst med stearinlys, og der serveres autentisk mad. Det er meget stemningsfyldt og betjeningen gør et suverænt job. Selv toilettet er et besøg værd! Her er også en butik, hvor du kan købe forskellige middelalderlige varer.

Peppersack, Viru 2.

Et middelalderinspireret sted -med tryk på inspireret – indretning og udklædning er i middelalderstil, men det er ikke gennemført. Her er elektrisk belysning, kartofler og moderne vin. Maden smagte ellers udmærket og betjeningen var høflig.

Café ved råshuset, Raekoja plats. Jeg ved faktisk ikke, hvad stedet hedder, men i selve rådhuset er der en lille dør, som fører ind til et meget lille sted, hvor du kan få “middelalderlig fastfood”, som suppe og tærter.

Kager eller dessert
Piere Chocolaterie, Meistrite Hoov, Vene 6. Dgl. 9-23. Fabelagtig lille perle af et sted med charmerende unik indretning og en fantastisk huskage med 3. cru i. Mums! Et besøg værd. Den ligger gemt af vejen inde i gården Meistrite Hoov, som du kommer til fra gaden Vene.

Maiasmokk, Pikk 16. Man-fre 8-21, lør-søn 9-21. Fantastisk café og butik fra 1864, hvor der håndmaler de fine marcipanfigurer, som stadig laves i de gamle forme. I butikken kan man se figurene blive malet og i caféen kan man spise kager og selvfølgelig marcipan. Se også de flotte vinduer.

Køb billetter til aktiviteter i og udenfor Tallinn her.

Læs også om Tallinns seværdigheder, om historien og de generelle ferietips til Tallinn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.