Den ultimative pakkeguide – rejs let

Her er mine bedste tips til at pakke let og aldrig mangle noget – den ultimative pakkeguide!

Pak efter vejr og destination
Med andre ord, lav research: Undersøg vejret, så du ikke får pakket for mange kjoler og for få striktrøjer (eller omvendt), og tag højde for, om det er badeferie eller storbyferie.

Begynd i god tid
Jeg begynder altid at pakke i god tid, så jeg har god tid til min research og at finde det rigtige tøj til forskellige scenarier. Det betyder ikke, at jeg pakker alt muligt unødigt, som jeg ikke får brugt, men at jeg netop undgår at få taget noget unødigt med. Skriv evt. en seddel, som du har i kufferten, så du ikke pludseligt får pakket det dobbelte antal strømper!

Kombinærbart tøj
Sørg for, at de tøj kan kombineres på kryds og tvær. På en 5-dages tur (som mine ture ofte er) har jeg som regel to underdele (1 par bukser og 1 nederdel), 5 overdele og en cardigan, som alt sammen kan kombineres.

Brug og smid væk
Idéen er simpel, og jeg har gjort det i flere år, fordi jeg ofte kun rejser med håndbagage: Vi har alle noget tøj, som er nået til det stadie, hvor man kun kan have det på en gang mere inden udsmidning.
Det tøj tager jeg til side og gemmer. Når det er tid til at tage på tur, pakker jeg noget af det tøj, og det kan så blive smidt ud, mens jeg er på tur. På den måde er der plads til souvenirs, når snavsetøjet ikke fylder.

Rejsestørrelser
Jeg har rejsestørrelser af alle mine toiletsager. Man kan få en masse ting fra deodoranter til tørshampoo i butikker som Normal, Matas og diverse supermarkeder. Har du specifikke yndlingsprodukter, som ikke kan fås i ministørrelse, kan du fylde dem i små beholdere. Det sparer en masse plads.

Rul tøjet
Deter utroligt så meget ekstra plads, der pludseligt er i sin taske eller kuffert, når tøjet bliver rullet i stedet for foldet! Undertøj og strømper kan stoppes ind i sko eller hatte, og vupti! så er der til to mennesker i en uge i en kabinekuffert!

Tag det tungeste på
Et logisk gammelt råd, som man aldrig går galt i byen med: pak de letteste/mindste ting, og tag den store jakke og de tunge støvler på i lufthavnen.

Links til mine tidligere pakketips:
Minimer bagagen
Hvordan man kun medbringer håndbagage 
Huskeliste til håndbagagen (flyrejse)
Pakketip: make-up og toiletsager
Indholdet af min rejse-makeuptaske
Hvad er der i min toilettaske
Pakkeliste til Grønland – sommer
Håndbagage til min næste tur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.