Anmeldelse: Attalos Hotel, Athen

Netop hjemvendt fra Athen kommer der en anmeldelse af hotellet, som jeg boede på dernede.

Det er nu anden gang, at jeg bor på Attalos Hotel i Athen, og jeg kan kun give hotellet mine anbefalinger. Der er roligt, og personalet er venligt, og samtidigt er beliggenheden bare i top.

Hotellets indgang på Athinas

Attalos Hotel ligger på gaden Athinas nr. 29. Det betyder, at hotellet er
centralt placeret tæt ved Akropolis, Agora, det romerske Agora (absolutte must sees i Athen) og Monastiraki, som er det primære shoppingområde i Athen. Metrostationen Monastiraki er også under 5 minutter væk, så du kan vitterligt gå til de vigtigste ting i byen og tage metroen til resten. Derudover er her mange spisesteder i området.

Morgenmadsbuffet

Det er meget praktisk både ift. aftensmad, men også til morgenmad, hvis man ikke dagligt vil punge ud med de 9 euro, som morgenmadsbuffeten koster. Det er ellers en fin morgenmadsbuffet med brød, pålæg, æg, græsk yoghurt og lidt græske specialiteter, men det er nemt at finde forskelligt andet i området.

Vue fra hotellets Roof Top Bar

Et andet stort plus ved hotellet er, at her er en tagterrasse med udsigt til Akropolis, hvor der meget belejligt er placeret en bar, som serverer kaffe, is og drinks. Det perfekte sted at slappe af ovenpå en dag fyldt med sightseeing!

Værelse til 2 personer

Jeg har som sagt boet på hotellet to gange: første gang på et 2-personers værelse, som var super lækkert, og denne gang på et værelse til 3 personer, som var udmærket, men lidt kedeligt i indretningen. Der har dog begge gange været rent og pænt, udmærkede senge, bløde håndklæder, godt wi-fi samt køleskab og hårtørrer.

Værelse til 3 personer

Det er nemt at komme til hotellet fra lufthavnen. Man kan tage metrolinie 3 (den blå) til stationen Monastiraki. Det tager ca. 40 minutter. På stationen skal du vælge den udgang, der hedder Athinas, og gå til venstre, når du kommer ud. Hotellet ligger ca. 100 meter nede ad gaden.

Læs mine tips til Athen her, og læs mere om programmet for min seneste tur til Athen her.

1 tanke om “Anmeldelse: Attalos Hotel, Athen”

  1. Pingback: Program for en Athen-tur – Vendelia Travels

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.