Anmeldelse: Hotel Le Petit Piaf, Beograd

I denne uge kommer en anmeldelse af Hotel Le Petit Piaf, som jeg boede på, da jeg besøgte Beograd i påsken.

Der er ingen grund til at pakke det ind: Hotel Le Petit Piaf er et af de bedste hoteller, jeg har boet på! Værelset er hverken det mest moderne eller mest stilfulde, men servicen og beliggenheden gør bare hotellet absolut charmerende!

Juniorsuite Notre Dame

Vi boede tre personer sammen, så vi fik en juniorsuite. Værelserne har navne på hotellet, og vores hed Notre Dame. Suiten var udstyret med en dobbeltseng ovenpå, en enkeltseng nedenunder, hvor der også var et bord, en sofa, lænestol, skrivebord og stol samt minibar og selvfølgelig et badeværelse.

Juniorsuite Notre Dame

Værelset var udmærket og veludstyret, og der hørte morgenmad med, da jeg bookede gennem hotels.com. Morgenmaden er ikke en stor buffet, men i stedet får du kaffe, the og juice og kan så bestille max tre retter fra et morgenmadsmenukort. Her er alle slags æg, du kunne tænke dig, ost, kød, toast, müsli osv. Det er meget lækkert og kan kun anbefales!

Et udvalg af morgenmaden

Udover morgenmaden er beliggenheden og servicen grunden til, at du skal vælge dette hotel. Le Petit Piaf ligger nemlig midt i Skadarlija, som er det klassiske bohemekvarter i Beograd, og her er bare så fint og hyggeligt. Gaden er belagt med brosten, og her er fyldt med barer, spisesteder, gallerier og antikvitetsforretninger, som du kan slentre rundt imellem.

Hotelrestauranten og gyden ind til indgangen

Hovedåren i Skadarlija er gaden Skadarska, hvor Le Petit Piafs hotelrestaurant, Mali Vrabac, ligger ud til. Der er en lille gyde ind her, hvor hotelindgangen gemmer sig sammen med en hyggelig vinbar.

Tunsalat fra Mali Vrabac

Mali Vrabac hører til hotellet, og du får som hotelgæst 10% rabat på din regning, hvilket er en flot service, for restauranten er sørme værd et besøg. Kokken er en af Serbiens mest berømte kokke, Milos Jovanovic, og menuen består af serbiske og internationale retter i høj kvalitet. Bøfferne er især berømt viden om.

Le Petit Piafs vinbar

Udover restauranten hører også vinbaren til hotellet, og her får man også 10% rabat. Her er utroligt kyndigt personale, som med sikkerhed kan finde en vin, du kan lide. Du kan selvfølgelig også få drinks, øl, lokal sljivovica (likør med blomme, men laves også med andet) og cigarer. Serbien producerer selv vin, og de er gode til det. Den lokale vin er både lækker og billig.

Hotelindgangen

Jeg har altså absolut intet dårligt at sige om hotellet. Personalet var usædvanligt venligt og hjælpsomt lige fra servering af morgenmad til at hjælpe med at finde vej og bestille taxi til lufthavnen. Man følte sig meget velkommen på en personlig og oprigtig måde!

Besøg min nye webshop, hvor du kan købe mine rejsedesigns!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.