Anmeldelse: In your Pocket

I denne uge anmelder jeg den gratis rejseguideserie In Your Pocket.

Jeg har flere gange brugt serien In Your Pocket, som har været i diverse hotelreceptioner, og jeg tænkte det var på tide at dele tippet. Det er nemlig en ganske god serie.

Den findes til mange forskellige byer og består af en lille bog og et tilhørende kort, som altså kan findes på mange hoteller og turistbureauer.
Du kan også besøge In Your Pockets hjemmeside, hvor du kan downloade en pdf for hver tilgængelig by.
Der findes selvfølgelig også en app, som fungerer til Android og iPhone.

Se seværdigheder i Tallinn her.

Inddelingen er i restauranter, caféer, natteliv, sightseeing, shopping, events og overnatning – de generelle ting, du har brug for. I bogen er der også en sektion (basics), som giver dig basal information, som valuta, transport, sprog o.l.

I app’en skal du først vælge, hvilken by du er interesseret i. Du kan downloade den til offline brug, men du kan også bruge den online:

Når du er inde i en guide, kan du scrolle i den grønne bjælke foroven for at vælge kategori (den skifter farve alt efter kategori):

Du kan også se kategorien på et kort. Her er det kategorien “Eat”:

Hvis du trykker på markørene, får du information om stedet. Her et eksempel fra “Travel”:

Summa summarum er det en fin serie, som er glimrende at kigge i hjemmefra og på selve turen. Især er deres sektion om spisesteder og aktuelle udstillinger og events værd at kigge på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.