Min webshop er åben!

Du kan du nu købe mine rejsedesigns på t-shirts, muleposer, plakater osv.!

Du har måske opdaget den ekstra fane “Shop” her på sidens topmenu, men hvis ikke kommer her lidt reklame for min fine nye butik: Vendelia Travels designs.

Mulepose med alle de europæiske lande

Jeg har en lille række af designs med lister til afkrydsning, som fx de europæiske lande, hovedstæder og de amerikanske stater. Du sætter et kryds i boksen, når stedet er besøgt, så det er en perfekt mulepose eller t-shirt at have med/på, når man gerne vil tale om sine rejser.

Mulepose med de europæiske hovedstæder

Jeg har også lavet designs med H. C. Andersens berømte citat ” At rejse er at leve”. Jeg fandt stedet i H. C. Andersens originale håndskrevne manuskript til “Mit Livs Eventyr” og har overført det til tryk. Jeg synes, det er blevet super fedt!

T-shirt med “At rejse er at leve”

Endelig har jeg også kastet mig ud i nogle mere farverige designs som kontinenterne og et verdenskort.

Farverig plakat med hele verden

Jeg håber, du vil kigge forbi butikken, og efterlad en kommentar her med ønsker til design!

Pude med kontinenterne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.