Julegaveidéer til rejseentusiaster

Julen nærmer sig med hastige skridt, og derfor kommer der endnu en omgang gaveidéer til de rejseglade mennesker i dit liv eller inspiration til din egen ønskeliste:

Rejsegadgets

De der småting, der gør rejsen mere behagelig, men som man måske ikke lige har tænkt på, at man mangler, er en oplagt idé til en lille gave: Her har jeg fundet en ekstra pose, der kan hænges på tasken, som også gavner miljøet, en adapter til hele verden, en regnponcho i pose, der kan hænges på tasken og EarPlanes, der virkeligt hjælper ift. propper i ørerne på flyrejser!

Hudpleje/parfume i rejsestørrelse

Det er altid rart at have sine yndlingsprodukter eller -duft med på tur, og her ved juletid kan man få mange sæt med forskellige produkter, der er perfekte til håndbagagen. Desuden har Matas og Lidl også en sektion i butikkerne med ting i rejsestørrelse – perfekt!

Alternativt kan man få sæt med tomme beholdere, hvor man kan hælde sit eget indhold over i.

Bucket lists

Først kom verdenskortet, som du kunne skrabe af, som du besøgte stederne, men nu er der kommet bucket lists, hvor du kan skrabe af for byer eller steder, som du har besøgt.

Du kan altid give denne lille ramme med, som også fungerer som sparegris. Så er der ingen undskyldning for ikke at komme afsted!

Rejsedesigns

På min webshop kan du få t-shirts, muleposer og plakater med mine rejsedesigns. Min favorit er muleposen, hvor du kan afkrydse byer eller lande, som du har besøgt.

En anden favorit er designs med H. C. Andersens citat “At rejse er at leve”.

Du finder min webshop her eller ved at trykke på Shop oppe i menulinjen.

Rejsebøger

Der har været rejsebøger på min liste hver eneste år, men det er også altid et hit. Hvis modtageren ikke skal have en bog til en specifik destination, kan du give Turen går til vikingetiden eller bøgernes verden, som du kan læse en anmeldelse af her eller 1000 places to visit. Og hvis de allerede er i hus, så er Lonely Planet kommet op med 2 nye bøger: You Only Live Once og Best Ever Travel Tips, som ser meget spændende ud!

Kamera til rejseminder

Et kamera til at forevige alle oplevelserne på rejserne. Læs min kameragennemgang her.

Rejse eller weekendophold

Giv en weekendtur. Det behøver ikke at være dyrt, og så er det samtidigt en gave til dig selv, for du skal jo selvfølgelig med! Kig bl.a. på travelmarket.dk, hvor der er en kategori til pakkerejser, Momondo.dk for at finde billige flybilletter, og Airbnb, hvor du kan få 303 kr. i rabat på dit næste ophold ved at bruge dette link.

Se også mine tidligere gavelister her (2018), her (2017) og her (2016).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.