Tak for 2019

Så er den endnu engang blevet tid til det sidste indlæg i et rejseår. Denne gang er det 2019, jeg siger farvel til med at kigge tilbage på årets rejser.

Årets første rejse gik til Athen marts. Jeg har besøgt Athen flere gange, så du kan læse alle mine tips til den græske hovedstad her. Det var et dejligt besøg, hvor jeg fik genset gamle favoritter og oplevet nye ting.

Den panathenæiske stadium

I april gik turen til Beograd i Serbien. Det var mit første besøg, men jeg forelskede hovedkuls i den dejlige by! Du kan læse mine tips her.

Beograd

Som altid har jeg også været på besøg i Sverige, og du kan her læse om elgsafari med elggaranti og besøg i Helsingborg.

I juli gik turen til München, som jeg blev nødt til at gense efter et kort besøg sidste år. På turen fik vi også svinget inden om Nürnberg og Neuschwanstein. Hjemturen bød på Trier og Luxembourg By. Der er bare altid så meget at se og opleve i Tyskland!

Porta Nigra i Trier

I august gik turen til Kroatien. Tidligere har jeg besøgt hovedstaden Zagreb, som er en fantastisk fin by, så denne gang stod den på en tur til kysten. Vi begyndte turen i Dubrovnik og sluttede i Split.

Kroatien er smuk

Årets sidste tur gik til Schweiz. Læs mine tips til Schweiz her. Resten af turen følger senere.

2019 blev også året, hvor jeg åbnede min egen lille rejsetematiserede butik, hvor jeg bl.a. sælger dette fine net, som jeg har brugt flittigt på mine ture. Her krydser jeg byer af, som jeg besøger dem. Du kan købe mine designs her.

Mit ene design som praktisk net på turen til Tyskland i sommers

Tak for i år! Vi ses i 2020!

Du kan finde mine tidligere indlæg fra 2016, 2017 og 2018 ved at klikke på årstallene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.