Hotel-restaurant Sänger an der Ahr + Roemervilla

Ved et rent tilfælde havnede vi på det hyggeligste hotel med scenisk beliggenhed og en romersk villa i nærheden!

Floden Ahr foran hotellet

Vi var på vej mod Danmark igen fra München og manglede et sted at overnatte, og tilfældigvis dukkede Hotel Zum Sänger an der Ahr op på min kortsøgning, og det er jeg sørme ikke ked af! Hotellet ligger omgivet af vinmarker lige ned til floden Ahr, så det kan ikke blive smukkere!

Hotellet omgivet af vinmarker

Den fantastiske beliggenhed bliver på bedste vis matchet af det hyggelige interiør, de venlige ejere og medarbejdere og de skønne værelser!

Vi fik det fineste veludstyrede værelse med the og kaffeudstyr, lænestole, lille walk-incloset, en blæser og ikke mindst en skøn udsigt!

Værelsesudsigt

Og ikke nok med det, så havde hotellet også en fin lounge med bibliotek, poolbord og drikke- og snackautomater, som man kan benytte sig af, når restauranten lukker. Der er nemlig også en restaurant, som serverer lækker mad indtil 20.30.

Mad fra hotelrestauranten

Det var turens bedste måltid. Det var så frisk, vellavet og velsmagende. Det var så absolut også turens bedste vin, for man befinder sig midt i Tysklands vindistrikt, så det ville være synd ikke at smage på det.

Indgangen til Museum Roemervilla

Efter at have fundet denne perle af et hotel ved et lykketræf, kunne jeg næsten ikke få armene ned af ren begejstring, da jeg fandt ud af, at der nærved befandt sig ruinerne af en romersk villa.

Vue over fundene

Faktisk viser det sig, at der er fundet to villaer, som begge er i ret god stand. Det er et meget spændende og velformidlet museum, som vi havde mere eller mindre for os selv.

Model af husene

Der er en fin model, der visere fundene og en 20 minutter lang video på tysk. Derudover får du en fin brochure over udstillingen, som også findes på engelsk.

Jeg kan altså varmt anbefale hotellet, museet og det smukke område generelt – her er nemlig andre spændende romerske seværdigheder, som jeg glæder mig til at kigge nærmere på ved en senere lejlighed, en vinrute og andre små charmerende landsbyer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.