Fodtøj på rejser

Udover pas, penge og livsvigtig medicin er det rette fodtøj i min optik det vigtigste at huske på en rejse. Der er ikke noget som vabler og ømme fødder, der kan lægge en dæmper på feriestemningen. I denne uge har jeg samlet mine bedste anbefalinger til fodtøj på rejsen.

Storbyferie, sommer

En storbyferie i sommermånederne er nok et af de tidspunkter jeg får travet mest, hvilket stiller de største krav til mit fodtøj.

Jeg rejser altid med minimum 2 sæt fodtøj (et på og 1 i bagagen), men på denne type ferie har jeg gerne 2 i bagagen. Min faste sammensætning består af to sæt kondisko sammen med et par sandaler/luftige sko.

Min favoritkombination til storbyferier om sommeren

Mine favoritkondisko er fra Nike og sandaler fra Teva.

Storbyferie, efterår/vinter

Jeg elsker storbyferier i de kølige måneder, men det stiller krav til fodtøjet, der skal kunne klare alt fra solskin til regn og sågar sne.

Jeg rejser med mine mest robuste og varme støvler på og pakker et lettere par støvler i bagagen. Så kan jeg altid skifte, hvis det ene par bliver vådt eller bare for at modvirke trætte fødder.

Mine elskede støvler fra Green Comfort, model Caroline

Jeg sværger til danske Green Comfort samt Rieker og Gabor for smarte støvler, man kan trave storbyer tynde i.

Badeferie

Bare fordi kufferten er halvtom, når sommertøjet ingenting fylder, skal man ikke gå ned på fodtøj.

Et par gode klipklapper ryger i bagagen sammen med sandalerne, mens jeg rejser i et par gode kondisko. På den måde kan jeg både klare strand og pool, besøge museer og vandre i naturen.

Mine Crocs med mange år på bagen

Mine favorit klipklapper er fra Crocs og vejer ingenting.

Outdoorferie

Når der skal vandres i naturen, er fodtøj og strømper essentielt for dit velvære. En vandrestøvle skal passe på både dine fødder og ankler, så du ikke vrikker om på usikkert underlag. 

Afhængigt af årstiden for ferien skal du vælge en varm eller luftig støvle og det samme for vandresokkerne. Og du vil gerne have vandresokker. De gør virkeligt en forskel, da de sørger at holde dine fødder tørre, så du undgår udbehag og vabler.

Til ourdoorbeklædning og fodtøj bruger jeg danske Wolfcamper (deres strømper er fantastiske!) og islandske 66 North.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.