Julegaveidéer til rejseentusiaster

Julen nærmer sig med hastige skridt, og derfor kommer der endnu en omgang gaveidéer til de rejseglade mennesker i dit liv eller inspiration til din egen ønskeliste:

I år er gavelisten påvirket af årets begivenheder, og tingene kan bruges på ture i Danmark og på ture udenlands. De kan kombineres på kryds og tværs, hvis du vil give en gavekurv.

Den nyttige

Der er ikke noget, der kan lægge en dæmper på en tur som ømme fødder. Udover gode sko/støvler er strømper en vigtig del af at holde fødder ved godt helbred. Danske Wolfcamper laver de bedste strømper, der er behagelige og holder længe. Der er både lette sommerstrømper, tykker vintersokker og derimellem.

Den stilfulde

Randers Handsker er kommet op med en antibakteriel teknologi til deres handsker, så du er beskyttet og kan give hænderne et hvil fra sprit. De kan bruges flere gange og kan vaskes. De findes i sommer- og vinterversioner til damer og herrer og forskellige designs. Jeg har selv flittigt brugt de fine sommerhandsker denne sommer.

Mine fine antibakterielle sommerhandsker fra Randers Handsker

Den nødvendige

Håndsprit i taskestørrelse, spritservietter og en god håndcreme er nyttigt for alle, så et sikkert gavehit. Jeg er selv glad for La Roche-Posays Cicaplast, som er mild og effektiv, men der er myriader at vælge imellem.

Den sikre

Engangs-mundbind type 1 eller 2 er blevet en fast bestanddel af de flestes arsenal. Du kan også give et mundbind i stof, der kan vaskes og genbruges. Lilly producerer deres i Danmark, og flere designs har en lomme, så du kan indsætte et filter.

Den versatile

En hængekøje, der kan bruges til afslapning i haven med en bog eller bare nyde solen. Du kan også tage den med på rejser og sove udenfor, for den vejer ingenting og er super behagelig! Læs min anmeldelse her.

Den luksuriøse

Hvis du står og har brug for en ny kuffert eller kabinekuffert, er Tumi kommet på min radar med holdbare kufferter, tasker og andet med mange praktiske rum og smarte features. Hvis en kuffert ikke er inden for budget, har de også denne fantastiske lille pung, man kan klipse på en taske.

Se også mine tidligere gavelister her (2019), her (2018), her (2017) og her (2016).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.