Tak for 2020

Det er blevet tid til årets sidste indlæg. Jeg vil som sædvanligt slutte året af med at kigge på årets ture.

2020 gik jo overhovedet ikke som planlagt, så det blev ikke til så mange ture til udlandet, som jeg havde proklameret i årets første indlæg.

Jeg kom til Madrid i slutningen af februar og begyndelsen af marts, men det blev så også til årets eneste tur uden for Danmarks grænser. Du kan finde mine indlæg om Madrid her.

Flamenco i Madrid

Kiev, Ljubljana og Færøerne samt en planlagt tur til Isle of Man blev ikke til noget, og de er heller ikke booket i 2021 endnu.

Man kan besøge Færøerne fra sofaen

I stedet har jeg lanceret serien Sofadestinationer, som giver inspiration til at opleve et sted hjemmefra, mens man venter vha. bl.a. litteratur, film, tv og musik (se her alle sofadestinationerne her).

Fanefjord Kirke på Møn

Jeg har dog også udnyttet tiden til at tage på ture i Danmark, hvor jeg nu har besøgt samtlige ringborge (læs her) og set komodovaraner i Randers Regnskov! Jeg har også nydt dejlige kalkmalerier på Møn og nye museer, som Den Fynske Landsby, Thorsvang Samlermuseum og Ribe VikingeCenter.

Ribe VikingeCenter

Det er også blevet tid til rene naturture på Sjælland og i Jylland.

Svenskekløften i Hesede Skov

Tak for i år! Vi ses i 2021!

Du kan finde mine tidligere indlæg fra 2016, 2017, 2018 og 2019 ved at klikke på årstallene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.