Velkommen til 2021!

Så er det blevet tid til det første blogindlæg i 2021.

Vanen tro byder årets første indlæg på et kig på planerne for det nye år. Sidste år havde jeg mange planer, men kun en af dem blev til noget, så belært af 2020 er mine planer mere beskedne i år, men først til lidt housekeeping ift. bloggen:

Jeg regner med at kunne fortsætte med at udgive et indlæg om ugen, og jeg fortsætter med onsdag, men i år vil jeg vente med at udgive det kl. 12.

Du kan få besked, hver gang der er et nyt indlæg her på bloggen, hvis du følger mig på bloglovin’ eller på Facebook, hvor jeg linker til nye indlæg og viser billeder, der ikke altid kommer på bloggen. Du kan også finde på Instagram, hvor der er endnu flere billeder.

Net fra min butik

Min butik kører også videre i bedste velgående. Den finder du her.

Af planer for det nye år er der ikke lagt mange konkrete planer. Jeg havde 2 planlagte ture i 2020 som ikke blev til noget, så måske de bliver til noget i år?

Under alle omstændigheder kommer der helt sikkert flere indlæg om seværdigheder i Jylland. Jeg er nemlig rykket landsdel i december, så mine nye omgivelser skal udforskes!

Godt nytår!

Læs tidligere nytårsindlæg her: 2017, 2018, 2019 & 2020.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.