Norwegian Reward under Covid-19

Pt. undergår Norwegian Reward en opdatering, og CashPoints er derfor utilgængelige, men du kan stadig få noget ud af programmet.

Norwegian har, lige som resten af rejsebranchen, ikke haft den nemt under pandemien, og firmaet er derfor i gang med en reorganisering. I den proces er Norwegian Reward sat på pause.

Hvor længe pausen varer er ikke kendt på nuværende tidspunkt, men man beholder de point som allerede er optjent, og perioden man kan bruge dem er også forlænget. Læs mere på Norwegians hjemmeside her.

Hvis du har Bank Norwegian, er dit forbrug i perioden dog ikke spildt, da du kan skifte til Cashback i stedet for CashPoint. Det betyder, at du optjener 0,5% i cashback, når du køber med Norwegian-kortet. Du kan skifte mellem Cashback og CashPoints, men du kan som sagt ikke optjene 1% i CashPoints pt., da programmet er sat på pause.

Cashback er pt. tilgængeligt “indtil banken og Norwegian vurderer, at vi har en normalisering af rejsemulighederne.” Ubrugt cashback-saldo overføres automatisk til kortets saldo, når Cashback udløber.

Helt lavpraktisk kan du i app’en på din forside i bunden skifte fra CashPoints til Cashback.

Læs min anmeldelse af Norwegian Reward her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.